SAAB CLUB SLOVAKIA

Pozvánka na SAAB Support Convoy 2019

Milí SAABisti,

SAAB Support Convoy je už tradične naším prvým novoročným stretnutím a inak to nebude ani tento rok. Po minuloročnom konvoji v Skalici a Holíči, ktorý organizoval náš klub, je tento raz rad na našich západných susedoch, ktorí tohtoročné stretnutie organizačne zabezpečujú v celom rozsahu. Priatelia zo Saabunderground pre nás na sobotu 12. 1. 2019 pripravili veľmi zaujímavý program, ktorý vyzerá nasledovne:

O 10.30 h dôjde k česko-slovenskému zjednoteniu na klasickom mieste v Ledniciach. Z Ledníc sa vypravíme spanilou jazdou do susedných Valtíc, kde absolvujeme prehliadku zámockej kaplnky a unikátneho divadla. Zvýhodnené (hromadné) vstupné je dohodnuté na 110 Kč na osobu (za normálnych okolností znížená cena určená pre deti od 6 rokov, takže deti žiadnu ďalšiu zľavu nemajú). Prosíme vás, aby ste si vopred zabezpečili peniaze na vstupné v českých korunách. Od účastníkov SSC, ktorí pôjdu hromadne z Bratislavy, vstupné v českých korunách vyzbierame z organizačných dôvodov ešte pred naším odjazdom z Bratislavy.

Pre záujemcov o spoločný odjazd z Bratislavy je dôležité zapamätať si dátum sobota 12. január 2019, čas 8.45 h a miesto stretnutia parkovisko obchodného domu OBI v na Hodonínskej ceste v bratislavskom Lamači. Diaľničné známky potrebovať nebudete, na Slovensku aj v Čechách pôjdeme ako vždy mimo diaľnice.

Tí, ktorí nevydržia bez Facebooku, nájdu potrebné informácie tu: https://www.facebook.com/events/352310562175285/permalink/382857162453958/ .

Tešíme sa na stretnutie!

SAAB CLUB SLOVAKIA

Exit mobile version