SAAB CLUB SLOVAKIA

Vitajte na novej klubovej stránke!

Milí návštevníci klubovej stránky,

vitajte na novej stránke SAAB CLUB SLOVAKIA. Keďže našu pôvodnú stránku už z technických príčin nebolo možné ďalej bezpečne prevádzkovať, vytvorili sme pre vás novú a dúfame, že aj lepšiu.

Na tejto stránke budete pravidelne nachádzať informácie týkajúce sa činnosti klubu, predovšetkým našich stretnutí, ale aj stretnutí organizovaných v zahraničí. Nájdete ich na úvodnej stránke a podrobne v Udalostiach. Stretnutia s účasťou našich členov budú aj naďalej dokumentované v Galérii.

Na základe vyplnenia a odoslania prihlášky majú záujemcovia o členstvo v občianskom združení SAAB CLUB SLOVAKIA možnosť stať sa členmi klubu a následne sa s ostatnými v Zozname členov podeliť o fotku svojho SAABa, prípadne aj o zaujímavosti o ňom. Novinkou je, že ku každému členskému autu môžu jeho obdivovatelia uverejniť komentár.

V obľúbenej sekcii Inzercia sú vítané inzeráty týkajúce sa kúpy či predaja SAABov alebo dielcov na ne.

Stránku plánujeme neustále zlepšovať, a to predovšetkým na základe vašich návrhov, ktoré nám môžete pomocou Kontaktov adresovať e-mailom, telefonicky alebo odoslaním kontaktného formulára a za ktoré sme vám vopred vďační.

Veríme, že táto stránka bude pre vás zdrojom mnohých zaujímavých a užitočných informácií.

Prezídium SAAB CLUB SLOVAKIA

Exit mobile version