utorok, 30.apríl 2024
ÚvodVšeobecnéintSAAB Malbork

intSAAB Malbork

-

DSC_0339 DSC_0341 DSC_0343 DSC_0348 DSC_0355Môj prvý INTSAAB.
Po prvých stretnutiach na Saab Session Slovakia som neodolal možnosti pozrieť a zúčastniť sa tohtoročného medzinárodného stretnutia saabistov na INTSAABe v poľskom Malborku.
Cesta na Balt síce nebola krátka, ale slniečko a vánok vo vlasoch bol predzvesťou niečoho výnimočného a ono to bolo skutočne výnimočné. Spoločne v kolóne 2 SAABov sme si užívali nekonečné poľské roviny do Kwidzynu a Malborku a tešili sa na nasledujúce dni.
Ako benjamín klubu som bol nadšený tým, čo všetko sa na futbalovom ihrisku športového areálu naparkovalo. Nielen SAABy od jeho zrodu, ale aj ich individuálne skrášlenia, recesia, vysoký lesk karosérií…a v konečnom rade medzinárodná účasť od Španielska po Rusko, od Švédska po Rakúsko a Slovensko boli pastvou pre oči. Prekvapením bola pre mňa účasť z Izraela (bez Sonetu II, ten zostal doma) a zástupcu SAAB Club New Zeland. V nemom úžase som zostal stáť, keď tento saabista bokom vedľa mňa prechádzal. Ale veď takýto Saab nepoznám, na dverách čítam na magnetke „SAAB Club New Zeland“, že by „special edition for New Zeland“ (?). Nedalo nám to a auto sme si išli pozrieť detailnejšie. Dobre sme sa potom všetci pobavili. Ale prišiel sa pozrieť spoza oceánu…
Na nádvorí hradu sme si mohli v rámci programu pozrieť ukážku stredovekej bojovej techniky (podľa zvukov mečov dopadajúcich na brnenia si to chlapci rozdali dosť vážne). Zaujímavá bola nočná prehliadka stredovekého hradu vystaveného z 3,5 mil. pálených tehál a stojaceho na pilotáži z dubových kmeňov.
Prekrásne je aj historické centrum Gdaňska s blším trhom, kde je možno dostať skoro všetko. Skoro preto, že sme na SAAB nevideli nič.
Budúci INTSAAB bude v Nórsku.
Tu si pozrite profi foto: http://intsaab2014.pl/?page_id=17
 
napsal EmilDSC_0411 DSC_0343 DSC_0341 DSC_0340 DSC_0336 DSC_0327

Predchádzajúci článok
Ďalší článok

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno

DSC_0339 DSC_0341 DSC_0343 DSC_0348 DSC_0355Môj prvý INTSAAB. Po prvých stretnutiach na Saab Session Slovakia som neodolal možnosti pozrieť a zúčastniť sa tohtoročného medzinárodného stretnutia saabistov na INTSAABe v poľskom Malborku. Cesta na Balt síce nebola krátka, ale slniečko a vánok vo vlasoch bol predzvesťou niečoho výnimočného a ono to bolo skutočne výnimočné. Spoločne v kolóne 2 SAABov sme si užívali nekonečné poľské roviny do Kwidzynu a Malborku a tešili sa na nasledujúce dni. Ako benjamín klubu som bol nadšený tým, čo všetko sa na futbalovom ihrisku športového areálu naparkovalo. Nielen SAABy od jeho zrodu, ale aj ich individuálne skrášlenia, recesia, vysoký lesk karosérií...a v konečnom rade medzinárodná účasť od Španielska po Rusko, od Švédska po Rakúsko a Slovensko boli pastvou pre oči. Prekvapením bola pre mňa účasť z Izraela (bez Sonetu II, ten zostal doma) a zástupcu SAAB Club New Zeland. V nemom úžase som zostal stáť, keď tento saabista bokom vedľa mňa prechádzal. Ale veď takýto Saab nepoznám, na dverách čítam na magnetke „SAAB Club New Zeland“, že by „special edition for New Zeland“ (?). Nedalo nám to a auto sme si išli pozrieť detailnejšie. Dobre sme sa potom všetci pobavili. Ale prišiel sa pozrieť spoza oceánu... Na nádvorí hradu sme si mohli v rámci programu pozrieť ukážku stredovekej bojovej techniky (podľa zvukov mečov dopadajúcich na brnenia si to chlapci rozdali dosť vážne). Zaujímavá bola nočná prehliadka stredovekého hradu vystaveného z 3,5 mil. pálených tehál a stojaceho na pilotáži z dubových kmeňov. Prekrásne je aj historické centrum Gdaňska s blším trhom, kde je možno dostať skoro všetko. Skoro preto, že sme na SAAB nevideli nič. Budúci INTSAAB bude v Nórsku. Tu si pozrite profi foto: http://intsaab2014.pl/?page_id=17   napsal EmilDSC_0411 DSC_0343 DSC_0341 DSC_0340 DSC_0336 DSC_0327